ManpowerGroup on nimitetty 2016 World’s Most Ethical Company® -listalle
2016.03.14

ManpowerGroup on nimitetty 2016 World’s Most Ethical Company® -listalle, maailman eettisimpien yritysten joukkoon. ManpowerGroup on toimialansa ainoa yritys, joka on saanut tunnustuksen kuutena peräkkäisenä vuotena.

Tunnustuksen myöntänyt Ethisphere Institute on riippumaton, yritysetiikan ja hyvän hallintotavan edistämiseen keskittyvä tutkimuslaitos. The World’s Most Ethical Companies -tunnustus myönnetään organisaatioille, jotka kehittävät eettistä johtajuutta ja toimintatapaa. Tunnustuksen saaneet yritykset ymmärtävät, millaisessa vuorovaikutussuhteessa yrityksen eettisyys, maine, arkipäiväinen toiminta ja brändi ovat suhteessa eri sidosryhmiin. Sijoittajat, lainsäätäjät, asiakkaat ja työntekijät odottavat, että eturivin yritykset noudattavat toiminnassaan korkeita eettisiä periaatteita sekä panostavat hyvän hallintotavan kehittämiseen.

ManpowerGroupin pääjohtaja Jonas Prising: ”Ennen kaikkea tunnustus kuuluu henkilöstöllemme. 27 000 ihmistä eri puolilla maailmaa toimivat joka päivä eettisesti, vastuullisesti ja sopusoinnussa arvojemme kanssa työllistäessään miljoonia ihmisiä asiakasyrityksiimme.”

Tietoa Ethisphere Institutesta

The Ethisphere® Institute on riippumaton, yritysetiikan ja hyvän hallintotavan edistämiseen keskittyvä tutkimuslaitos.The World’s Most Ethical Companies -tunnustus myönnetään organisaatioille, jotka kehittävät eettistä johtajuutta ja toimintatapaa. Etispehre julkaisee myös EM -lehteä sekä tuottaa työkaluja eettisen johtajuuden ja hyvän hallintotavan tarkistamiseksi ja verifioimiseksi. Lisätietoa osoitteessa: http://ethisphere.com

Uutinen päivitetty 2016.03.14