Palvelumme

 

Menestys syntyy oikeista ihmisistä. Saavuta enemmän kuin uskalsit kuvitella. 

ManpowerGroup™ on maailman johtava resursointiratkaisujen kehittäjä ja tuottaja. Luomme innovatiivisia ratkaisuja yhdistämällä inhimillisen potentiaalin ja yritysten tavoitteet. Palvelemme yrityksiä ja julkista sektoria seuraavien brändien alla: ManpowerGroup Solutions, Experis, Manpower ja Right Management. Yhdistämällä paikallisen osaamisen ja globaalit ratkaisut autamme asiakkaitamme menestymään 80 maassa ympäri maailmaa. 


Innovatiiviset henkilöstöratkaisut auttavat sinua selviytymään voittajana osaamisen aikakaudella.  

Henkilöstövuokraus
Henkilöstön vuokraaminen on omaa resursointia helpompi ja nopeampi tapa varmistaa, että resursointi on optimaalisella tasolla jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Löydämme organisaatioosi ammattitaitoiset, motivoituneet ja sopivat henkilöt juuri silloin ja siksi ajaksi, kun tarve on olemassa. Henkilöstövuokraus säästää aikaa ja vaivaa, ja sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja asiakkaisiisi.

Rekrytointi
Rekrytointi on aikaa vievä prosessi ja henkilövalinnat ovat yrityksen tärkeimpiä, kauaskantoisia päätöksiä. Rekrytoinnin ammattilaisina tuomme prosesseihin tehokkuutta ja tarkkuutta. Meillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus eri toimialojen ja osaamisalueiden rekrytoinneista. Olemme rekrytointikanavien, -menetelmien ja soveltuvuusarviointien asiantuntijoita. Pystymme tavoittamaan, tunnistamaan ja löytämään juuri sellaisia hakijoita, joiden osaamisesta olet kiinnostunut.

Vuokrajohtajapalvelut
Taitavan asiantuntijan, aikaansaavan päällikön tai määrätietoisen johtajan voi hankkia Vuokrajohtajapalvelun kautta juuri siksi ajaksi, kun tarve on olemassa. Vuokraamme oman osaamisalueensa spesialisteja mm. IT-hankkeisiin, HR- ja HRD-toimintoihin, taloushallintoon, myyntiin, markkinointiin ja viestintään.

Henkilöarvioinnit 
Henkilöarvioinnin avulla tuotetaan arvokasta lisätietoa sekä työnantajalle että työnhakijalle. Arvioinnit antavat tietoa henkilön työpersoonasta, motivaatiosta sekä kehittymispotentiaalista. Valintaprosessien lisäksi henkilöarviointeja voidaan hyödyntää myös yksilöllisen kehittymisen tukena erilaisissa organisaation tai liiketoiminnan muutostilanteissa. Konsulttimme valitsevat ja toteuttavat kuhunkin tilanteeseen tai hakuun parhaiten sopivat arviointimenetelmät, jotka vastaavat tämän päivän työelämän vaatimuksia ja jotka ovat validoituja, tutkittuja ja luotettavia.

Ulkoistetut palveluratkaisut
ManpowerGroup Solutions on ulkoistettuihin palveluratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla asiakaskohtaamisiin, IT-tukipalveluihin ja rekrytoinnin ulkoistukseen liittyviä palveluja. 

Uranhallintapalvelut
Olemme uranhallinnan globaali asiantuntija. Palvelumme kattavat koko työsuhteen elinkaaren. Ratkaisujemme avulla tunnistetaan ja kehitetään kyvykkyyksiä sekä tuetaan organisaatioita ja yksilöitä toimimaan tehokkaasti ja joustavasti työelämän muutoksissa.  


Näin autamme sinua menestymään

Hyödynnä globaalia verkostoamme ja paikallista erityisosaamistamme
Asiakkaame arvostavat ManpowerGroupin globaalia näkökulmaa ja paikallista osaamista. Erittäin tärkeänä he pitävät hyvää toimialatuntemustamme, palvelujemme korkeaa laatua sekä vastuullista toimintaa.  

Kumppanuus
Kun asiakkaamme onnistuvat, myös me menestymme. Siksi meille on tärkeää, että ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja tavoitteet ja löydämme yksilöitä, joilla on oikea osaaminen ja kyky kasvaa ja kehittyä toiminnan mukana. Yhtä tärkeää on luoda ja kehittää uusia, innovatiivisia ratkaisuja, jotka lisäävät asiakkaidemme tuottavuutta ja parantavat heidän kilpailukykyään.   

Ihmisten potentiaalin ja asiakkaidemme tavoitteiden yhdistäminen 
Meillä on yli 65 vuoden kokemus osaamisen tunnistamisesta ja löytämisestä. Elämme asiakkaidemme muutosta ja ennakoimme työmarkkinoiden kehitystä ja trendejä. Tiedämme, mitä yritykset ja yksilöt hakevat ja arvostavat. Osaamme yhdistää yritykset ja yksilöt niin, että tuloksena on uutta potentiaalia, joka tekee kasvusta ja menestyksestä mahdollista. 

Tarjoamme kattavan palvelu- ja ratkaisuvalikoiman
Vuosikymmenien kokemus, toiminta 80 maassa sekä määrätietoinen palveluvalikoiman kehittäminen ja laajentaminen takaavat, että asiakkaidemme käytössä on monipuolinen, muuttuviin tarpeisiin ja tilanteisiin sopiva tarjonta. Henkilöstövuokrauksesta HR-konsultointiin, rekytointipalveluista uranhallintapalveluihin, inhouse- ja onsite-palveluista ulkoistettuihin palveluratkaisuihin. 

.
.
.
Right Management Finland