ManpowerGroup Solutions – yksi yritys, monta ratkaisua

 

Yritykset ja organisaatiot maailmalla ja Suomessa käyttävät ManpowerGroup Solutionsin laajaa palvelutarjontaa monissa eri tilanteissa. Olemme asiakkaan kumppanina varmistamassa heidän asiakaspalvelunsa sujuvuutta ja saatavuutta. Huolehdimme asiakkaidemme loppukäyttäjien IT-tukipalveluista. Hoidamme asiakkaidemme rekrytointiprosesseja. Varmistamme, että asiakkaillamme on osaavaa henkilöstöä oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tutustu monipuolisiin osaamisalueisiimme!

           HR-ulkoistuspalvelu 
      Ulkoistettu asiakaspalvelu
      IT-loppukäyttäjäpalvelut

Asiakkaiden toimialan, tarpeiden ja tavoitteiden sisäistäminen ovat tekemisemme kivijalka. Olemme alusta saakka asiakkaidemme luotettavana neuvonantaja ja sparraajana. Tiiviin ja syvän yhteistyön avulla pystymme luomaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka auttavat pääsemään yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Olipa kyse resursoinnin järjestämisestä, monikanavaisen asiakaspalvelun hoitamisesta tai kokonaisten yksiköiden ulkoistamisesta, teemme sen, minkä lupaamme.

ManpowerGroup Solutions on osa 80 maassa toimivaa ManpowerGroup™-konsernia, joka on maailman johtava henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen kehittäjä ja tuottaja. Vuosittain toimitamme henkilöstöratkaisuja sekä henkilöresursseihin perustuvia liiketoiminnan tukipalveluita 400 000 yritykselle ja organisaatiolle eri toimialoilla. Suomessa palvelemme asiakkaitamme yli 1000 ammattilaisen voimin valtakunnallisesti.