ManpowerGroup Solutions ICT-loppukäyttäjäpalvelut

 

Tarjoamme laajan valikoiman pitkälle kehittyneitä palveluratkaisuja.
Palveluiden toimivuus on todennettu käytännön työssä. Suunnittelemme asiakkaan tarpeisiin soveltuvat palvelukokonaisuudet sekä autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita.

Palvelumme sisältää loppukäyttäjäpalveluketjun eri osia

  • IT Service Desk / IT Help Desk
  • Lähitukipalvelut
  • Elinkaaripalvelut
  • ICT Loppukäyttäjäpalveluiden toimittajien hallinta
  • Testauspalvelut (järjestelmäalustat, sovellukset sekä käyttäjäkokemus)


Tuomme kumppaniemme käyttöön loppukäyttäjäpalveluihin erikoistuneen palvelutiimin. Tiimin jäsenet ovat kokeneita ICT-alan ammattilaisia, jotka hyödyntävät alan parhaita käytäntöjä palveluratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Kokonaisuuteen saadaan vankkaa resursointi- ja henkilöstöosaamista, kun tiimi tekee tiivistä yhteistyötä ManpowerGroupin rekrytointi- ja HR-ammattilaisten kanssa.

Palvelussa huomioidaan kaikki ICT-tapahtumaketjun osa-alueet, jotta loppukäyttäjille löydetään tehokkaat ratkaisut ja he saavat korkealaatuista palvelua. Palvelut tuotetaan asiakkaamme brändin alla, asiakkaan HR-strategian ja työnantajamielikuvan edellyttämällä tavalla.

Nopeasti muuttuvat markkinat ja kova kilpailu pakottavat yritykset uudistamaan ICT-loppukäyttäjätukeaan.
ManpowerGroup Solutions IT:n ratkaisujen ansiosta organisaatiosi pysyy alan kehityksen kärjessä, sillä kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Ratkaisujemme ansiosta asiakkaamme pystyvät tarjoamaan omille asiakkailleen korkealaatuista ja tehokasta palvelutuotantoa.  Palvelujemme joustavuus, skaalautuvuus ja maantieteellinen kattavuus tuovat kumppaneillemme merkittäviä kilpailuetuja.

 


Daniel Hietala
Proservia 
p. +358 50 501 7848
daniel.hietala@manpowergroup.fi