Talent Sourcing -palvelu

 

Talent Solutionsin Talent Sourcing -palvelun avulla parannat kandidaattien laatua: haluatko rekrytoida hakeneista kandidaateista parhaan vai valita henkilön työmarkkinoiden parhaimmista? Talent Sourcing –palvelumme on kustannustehokas ratkaisu silloin, kun oman organisaatiosi ammattilaiset tarvitsevat lisätehoa rekrytointiin!

Ajankohtaiset palvelumme vastavat nykyajan rekrytoinnin tarpeisiin, ja toimimme jatkuvasti alansa johtavien yritysten pitkäaikaisina kumppaneina - heidän osaamistarpeensa täyttämisessä Talent Sourcing- ja rekrytointipalveluidemme kautta.

Tulemme mielellämme kertomaan lisää kokemuksiamme osaajien markkintatilanteesta ja kuulemaan, miten yrityksessänne on osaamisen hankinta toteutettu. Yhteistyössä voimme kehittää ja tehostaa rekrytointianne entisestään! 

Mitä Talent Sourcing on?

Talent Sourcing -palvelu tarkoittaa osaamistarvetta vastaavien piilevien ehdokkaiden tunnistamista eri tietokannoista, verkostoista ja hakukoneista. Suorahakua tai headhuntigia kevyempi ja ketterämpi malli mahdollistaa yrityksellenne tehokkaan rekrytoinnin. 

Olemme erikoistuneet laajempiin rekrytointiprojekteihin, jolloin tarve on useammalle osaajalle samanaikaisesti, tai tarve jatkuvaa.  Sourcingia käytetään niin toimihenkilö-, asiantuntija-, päällikkö- kuin johtotason, sekä IT-roolien rekrytoinneissa. Räätälöimme palvelun aina juuri sinun tarpeeseesi - sinä pääset suoraan haastattelemaan henkilöitä, joiden osaaminen ja kiinnostus on todennettu asiantuntijoidemme toimesta.


Milloin Talent Sourcingia kannattaa harkita?

SAATAVUUS - Onko oikeanlaisia osaajia markkinoilla vain rajallisesti? 

TAVOITETTAVUUS - Onko oikeat osaajat haastava tavoittaa perinteisen rekrytointimarkkinoinnin keinoin?

TEHOKKUUS - Haluatko päästä haastattelemaan suoraan parhaita osaajia sen sijaan, että karsisit timantit kymmenien tai jopa satojen tehtävää hakeneiden joukosta?

Avoimien tehtävien täyttäminen toivotulla aikataululla on haastavaa, ja tämä voi johtua monista syistä: rekrytoinnille ei löydy tarpeeksi aikaa tai toimivia prosesseja, osaajia ei onnistuta tavoittamaan hakuilmoituksilla tai osaajia on heikosti saatavilla. Talent Sourcing –palvelumme avulla pystymme säästämään aikaasi ja tuottamaan osaamistarpeeseesi vastaavia hakijoita myös vaikeasti täytettäviin rooleihin.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Esa Honkonen
Talent Solutions
RPO Services
puh. 040 772 5731
esa[email protected]

Katri Kupari
Myynti
Talent Solutions
RPO Services
puh. 040 685 7425
[email protected]