Kesärekrytointi ja arvaamaton Z-sukupolvi

 

”Otetaan muutama kesähessu”. Tai otetaan pari kymmentä tai jopa pari sataa. Käytännössä tällainen toteamus ja tarve edellyttää tarkkaan aikataulutettua rekrytointiprojektia, johon osallistuu ja sitoutuu useita asiantuntijoita merkittävällä aikapanoksella.

Vaikka kesätöissä työnkuva voikin joissain tapauksissa olla mahdollisimman yksinkertaiseksi supistettua lomatuurausta, itse rekrytointi ei ole yhtään sen ”helpompi nakki” kuin muutkaan rekrytoinnit. Volyymi ja tiiviiseen ajanjaksoon keskittyvä projekti tuovat oman haasteensa, mutta lisäksi on syytä huomioida nuoren kohderyhmän hakijakäyttäytyminen modernissa maailmassa. Hakijakokemusta unohtamatta!

ManpowerGroup Solutionsilla on useiden vuosien ja useiden projektien kokemus laajoista rekrytointi-kokonaisuuksista. Tiedämme, että napakan projektinhallinnan lisäksi kyse on oikean kohderyhmän tuntemisesta ja tavoittamisesta.

Suunnittelemme ja toteutamme onnistuneen kesärekrytointiprojektisi. Räätälöimme palvelumme juuri teidän tarpeeseen sopivaksi ja se voi koostua esimeriksi seuraavista elementeistä:Esa Honkonen
ManpowerGroup Solutions
HRO Services
puh. 040 772 5731
[email protected]

Katri Kupari
Myynti
ManpowerGroup Solutions
HRO Services
puh. 040 685 7425
[email protected]