Uranhallinnan globaali asiantuntija

 

Right Management tukee organisaatiota ja yksilöitä kattaen palveluillaan koko työsuhteen elinkaaren. Me tunnistamme ja arvioimme kyvykkyyksiä ja osaamista. Tuotamme räätälöityjä valmennusratkaisuja, joilla yksilöt pystyvät kehittymään urallaan ja ottamaan käyttöön koko potentiaalinsa. Muutos- ja sopeutustilanteissa valmennamme esimiehiä ja henkilöstöä vahvistamaan muutosvalmiuksiaan. Työsuhteen päättyessä tuemme henkilöstöä työnhaussa ja sijoittumisessa uuteen, mieluisaan työpaikkaan.

ManpowerGroup-konsernin vahva toimiala- ja työmarkkinaosaaminen sekä globaali ja paikallinen toimipisteiden verkosto lähellä asiakkaitamme ovat Right Managementin toiminnan perustana.

Tutustu monipuolisiin osaamisalueisiimme!

     
   

Right Managementin osaaminen perustuu yli 35 vuoden kansainväliseen valmennus- ja konsultointikokemukseen yritysten muutosten, johtamisen ja kehittämisen kumppanina. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2004 lähtien osana ManpowerGroupin laajaa tarjontaa. Valmennusohjelmiimme osallistuu vuosittain yli 500 johtajaa, esimiestä ja asiantuntijaa, joiden tavoitteena on kehittää omaa henkilökohtaista osaamistaan tai siirtyä urallaan eteenpäin. Osaamiskartoitusten ja erilaisten soveltuvuus- ja henkilöarviointien avulla arvioidut henkilöt saavat ulkopuolisen asiantuntijan näkemyksen omista vahvuuksistaan ja potentiaalistaan sekä soveltuvuudestaan erilaisiin tehtäviin. Yritysten johdolle ja esimiehille osaamiskartoitukset ja henkilöarvioinnit antavat konkreettista ja objektiivista tietoa henkilövalintojen päätöksenteon pohjaksi.

Konsernimme arvot  - ihmiset, osaaminen ja innovaatiot - ohjaavat toimintaamme. Rakennamme asiakkaidemme kanssa kumppanuuksia, joiden perustana on vahva luottamus ja yhteiset tavoitteet. Autamme asiakkaitamme yhdistämään henkilöstöstrategian liiketoiminnan tavoitteisiin siten, että johto, esimiehet ja henkilöstö työskentelevät sitoutuneesti yrityksen yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.