Uranhallinnan globaali asiantuntija

 

Talent Solutions Right Management tukee organisaatiota ja yksilöitä kattaen palveluillaan koko työsuhteen elinkaaren. Me tunnistamme ja kartoitamme kyvykkyyksiä ja osaamista. Tuotamme räätälöityjä valmennusratkaisuja, joilla yksilöt pystyvät kehittymään urallaan ja ottamaan käyttöön koko potentiaalinsa. Muutos- ja sopeutustilanteissa valmennamme esimiehiä ja henkilöstöä vahvistamaan muutosvalmiuksiaan. Työsuhteen päättyessä tuemme henkilöstöä työnhaussa ja sijoittumisessa uuteen, mieluisaan työpaikkaan.

ManpowerGroup-konsernin vahva toimiala- ja työmarkkinaosaaminen sekä globaali ja paikallinen toimipisteiden verkosto lähellä asiakkaitamme ovat toimintnamme perustana.

Tutustu monipuolisiin osaamisalueisiimme!

Etsitkö kokenutta kumppania organisaatiosi muutostilanteisiin? 
     
   

Osaamisemme perustuu 40 vuoden kansainväliseen valmennus- ja konsultointikokemukseen yritysten muutosten, johtamisen ja kehittämisen kumppanina. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2004 lähtien osana ManpowerGroupin laajaa tarjontaa. Valmennusohjelmiimme osallistuu vuosittain yli 500 johtajaa, esimiestä ja asiantuntijaa, joiden tavoitteena on kehittää omaa henkilökohtaista osaamistaan tai siirtyä urallaan eteenpäin. 

Konsernimme arvot - ihmiset, osaaminen ja innovaatiot - ohjaavat toimintaamme. Rakennamme asiakkaidemme kanssa kumppanuuksia, joiden perustana on vahva luottamus ja yhteiset tavoitteet. Autamme asiakkaitamme yhdistämään henkilöstöstrategian liiketoiminnan tavoitteisiin siten, että johto, esimiehet ja henkilöstö työskentelevät sitoutuneesti yrityksen yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.