Yritysvastuutoiminta Suomessa

Henkilöstöpalveluyritykset ovat tärkeä osa suomalaista elinkeinoelämää. Alan yritykset ovat merkittäviä työllistäjiä ja työllistämisen asiantuntijoita, jotka yhdistävät työt ja työntekijät nopeasti ja auttavat nostamaan Suomen työllisyysastetta. ManpowerGroup on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen ja noudattaa liiton toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita. Kartutamme nuorten työelämätietoisuutta ja -valmiuksia. Nuorten työelämään pääsy ei ole aina itsestään selvää. Henkilöstöpalvelualan kautta työllistyvistä osaajista lähes 50 % on alle 25-vuotiaita. Ala tarjoaa nuorille mahdollisuuden tutustua eri toimialoihin ja työtehtäviin.

Junior Achievement – Nuorten yrittäjyys ja talous NYT -yhteistyö

Suomessa toimimme Nuorten yrittäjyys ja talous NYT (ent. Nuori Yrittäjyys ry) kumppanina sen yrittäjyys-, työelämä- ja taloustaitojen opinto-ohjelmissa. Nuoret saavat tietoa mm. työelämässä tarvittavista taidoista, ja heille järjestetään opastusta modernin työnhaun keinoihin ja kanaviin. Tutustu Nuorten yrittäjyys ja talous -järjestön toimintaan.   

Maailman eettisimpien yritysten listalla ainoana alallamme

Olemme monin tavoin ulkopuolisen toimijan arvostama ja tunnustama toimija, Suomessa ja globaalisti. Yksi tärkeimmistä tunnustuksista on Etisphere Insituten myöntämä Most Ethical Company -tunnustus, jonka ManpowerGroup sai 14. kerran peräkkäin tänä vuonna.

 

Nimityksen myötä ManpowerGroup asettaa henkilöstöpalvelualalle korkeat eettiset standardit. Olemme edelleen alamme ainoa yritys, joka on saavuttanut tämän tunnustuksen. 

Edistämme monimuotoista ja yhdenvertaista työelämää

Erilaisuuden kunnioittaminen ja huomioiminen on avain tasa-arvoisempaan ja yhdenvertaisempaan työelämään sekä korkeampaan työllisyysasteeseen myös Suomessa. Haastamme työnantajia rekrytoimaan monimuotoisemmin ja ennakkoluulottomammin, olipa kyse naisten osuuden kasvattamisesta johtotehtävissä, ikäsyrjinnän kitkemisestä tai vaikeasti työllistettävien ryhmien paremmasta integroimisesta työelämään. ManpowerGroup allekirjoitti yritysvastuuverkosto FIBSin Monimuotoisuussitoumuksen vuonna 2012. Tutustu tasa-arvoisesta työelämästä kirjoittamaamme blogiin.  

Ympäristöohjelma

Ympäristöohjelma yhtiön Suomen pääkonttorille on rakennettu WWF:n Green Office -järjestelmän mukaisesti. Tavoitteenamme on toimistojemme ekotehokkuuden lisääminen vähentämällä hiilidioksidipäästöjä ja pienentämällä toimistojemme ekologista jalanjälkeä. Ohjelman painopistealueina ovat: hankinnat, paperinkäyttö, energiatehokkuus, matkustaminen, toimistojätteen lajittelu ja henkilöstön ympäristötietoisuus. Tutustu kansainvälisiin vastuullisuustavoitteisiimme.