Strategiamme

Kestävällä ja merkityksellisellä työllä on voima muuttaa maailmaa – kaikki toimintamme lähtee olemassaolon tarkoituksesta.

Vuoteen 2027 tähtäävän strategiamme tienviittoina toimivat Diversifikaatio, Digitointi, Innovaatio ja Ihmiset. Diversifikaatiolla haemme kannattavaa kasvua erikoisosaamisemme mukaisista palveluista sekä tehokkuutta ja tuottavuutta kaikissa asiantuntijabrändeissämme – Manpowerissa, Experiksessä ja Talent Solutionsissa. Digitointi mahdollistaa asiakkaillemme dataan pohjautuvan, tulevaisuutta ennakoivan näkemyksen työn maailmasta. Innovaatio on kasvun, edistyksen ja uudistumisen moottori. Ihmiset ovat toimintamme keskiössä. Meillä työskentelee ammattilaisia, jotka mahdollistavat asiakkaiden onnistumisen. Lue lisää

MPG_Strategiakuva_Suomi-low res2

 

ManpowerGroup

Minna-Stina Korpela-uutiskirje
Minna-Stina Korpela
Managing Director & Finance Director, ManpowerGroup, Finland and Baltics
Anne K
Anne Koivusaari
Business Director
Manpower
Experis Recruitment and
Executive Search
Daniel-Hietala-Experis
Daniel Hietala
Business Director, Experis
Pekka Ruotsalainen-Talent Solutions-Liiketoimintajohtaja
Pekka Ruotsalainen
Business Director, Talent Solutions
Henna Karjalainen 2
Henna Karjalainen
Director Marketing & Communications, ManpowerGroup
Annemari Kovalainen-henkilöstöjohtaja-ManpowerGroup-1
Annemari Kovalainen
HR Director, ManpowerGroup
ManpowerGroup-Trendiraportti-kansi
työnantajan tietopankki

ManpowerGroupin tietopankista löydät ilmaisia oppaita, tutkimuksia sekä raportteja henkilöstöratkaisuista, työmarkkinoiden trendeistä ja tulevaisuuden työelämästä.

tutustu tietopankkiin

Brändiperheemme

Rekrytointi, henkilöstövuokraus, henkilöarvioinnit ja uranhallintapalvelut.

lue lisää

Johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisut.

lue lisää

Räätälöidyt henkilöstön valmennus- ja konsultointiratkaisut. Rekrytointi jatkuvana palveluna.

lue lisää

Visiomme ja arvomme

Haluamme auttaa ihmisiä selviytymään työelämän jatkuvassa muutoksessa. Yhtenä maailman suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä työllistämme vuosittain yli 3 miljoonaa ihmistä, tapaamme miljoonia työnhakijoita ja palvelemme yli 400 000 työnantajaa. Tavoitteenamme on kehittää kestäviä työmarkkinoita toimimalla vastuullisesti kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Teemme myös työelämän muutostrendejä koskevia tutkimuksia ja julkaisemme raportteja, jotka lisäävät työnhakijoiden, työntekijöiden ja työnantajien ymmärrystä siitä, mitä tulevaisuuden työelämä tuo mukanaan ja miten siihen olisi hyvä valmistautua.

Ihmiset

Meidän arvo syntyy ihmisistä, voima yhteistyöstä.

Arvomme ihmisille syntyy kyvystämme tarjota merkityksellistä työtä.

Tehtävämme on ohjata ihmisiä jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Tieto

Olemme uteliaiden yksilöiden yhteisö. Tiimimme tukevat osaamisen kehittymistä ja jakamista.

Luotettavuutemme perusta on jakamassamme validoidussa tiedossa, ajantasaisessa osaamisessa ja syvällisessä näkemyksessä.

Liiketoimintamme tulevaisuus on osaamisemme, asiakassuhteidemme, brändiemme ja luomamme datan sekä niihin liittyvien tietojärjestelmien vastuullisessa kehittämisessä.

Innovaatio

Innovaatio tarkoittaa meille uteliaisuutta, ilmaisuvapautta ja mahdollisuutta kehittyä ketterästi.

Innovaatio on arkeamme.

Arvostamme jokaista esille tuotua ideaa ja ehdotusta.

Globaali innovaatiotyö on vahvuutemme.

Tunnustuksia
WME_2022_mpg.fi
2022 ManpowerGroup valittiin 13. kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle

Tunnustus myönnetään organisaatioille, jotka kehittävät eettistä johtajuutta ja toimintatapaa. Tunnustuksen saaneet yritykset ymmärtävät, millaisessa vuorovaikutussuhteessa yrityksen eettisyys, maine, arkipäiväinen toiminta ja brändi ovat suhteessa eri sidosryhmiin. Sijoittajat, lainsäätäjät, asiakkaat ja työntekijät odottavat, että eturivin yritykset noudattavat toiminnassaan korkeita eettisiä periaatteita sekä panostavat hyvän hallintotavan kehittämiseen.

Vast_Tyonantaja_vari_rgb-e1593163412823
Vastuullinen työnantaja

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa, jossa työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden periaatteita: syrjimättömyyttä, joustamista ja työelämän tasapainoa, panostamista esihenkilötyöhön, työn sisältöön ja merkitykseen, tehtävän vaatimusten mukaiseen palkkaukseen sekä hyvään hakijakokemukseen

GO_Logo_Vaaka
Toimimme ympäristöystävällisesti

ManpowerGroup Oy:n Suomen pääkonttorin ympäristöohjelma on rakennettu WWF:n Green Office -järjestelmän mukaisesti. Tavoitteenamme on toimistojemme ekotehokkuuden lisääminen vähentämällä hiilidioksidipäästöjä ja pienentämällä toimistojemme ekologista jalanjälkeä.